<3

Sjukt dålig bloggning men jag har ett liv också! under dom dagarna jag inte bloggat har jag umgåtts med la familia och såklart mina bästa vänner!Cornelia mår bara bra!Lite svullen på ena frambenet , men inge varm och det ömmar inte! Imorgon åker jag somsagt till Gotland så min mormor bor hemma hos oss med Simba! Eftersom min blogg.se app sluta fungera helt plötsligt så fick jag höra att den krångla för många! Så jag installera om den och woopps så funka den igen!! Vissa har ju också klagat på blogg.se appen , men jag tycker den funkar helt okej, dock är jag sugen på och blogga på nattstad, men får se hur det går här först! än så länge ser det bra ut!Både Emelie och Maya har sagt åt mig och blogga så jag lär väll köra igång! ;)
 
Väskorna är packad och klara för en resa ! Och jag längtar jättee mycket, medans jag kommer sakna alla här hemma sjukt mkt.Och licksom nästa månad drar jag till Kreta? Haha så tätt in på ! Men jag dör inte, älskar å resa!
Cornelia har det bra här hemma, hon äter sig tjock! Och självklart får hon den motionen hon ska ha också, även fast det kan bli lite slarv ridining ibland är hon i jätte fin form, lite rund om magen lite då men hon är fin ! 
Vet inte riktigt vad jag skriver nu ? ! 
 
Jo juste, någon som ska sälja sina sims 2 spel? Sjukt DESPERAT! Hittar inte mina och jag är så sjukt sugen nu! 
Tänkte ju installera dom så jag har något och göra i Gotland men nenjnej, inte hittar jag dom inte! / Hitta ett spel dock men då lära man ha två fucking skivor.. ÅÅ orkar inte går å lägger mig.Eller det är jag alldeles för pigg för ! Så jag tror jag är uppe typ några timmar till! 
 
Nu Vet jag inte alls vad jag skriver , så det är bäst att jag slutar innan jag går för långt in i mitt liv..
 
Älskar er mäst! <3
 
M
 
Min nya hjjälm sjukt snygg, å jag å maya ha
 
Min förra häst Archer ! , min kusin bella har han nu, och jag får rida han när jag vill , ser han ju varje dag å .. Love you honey!
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Härlig bild på slutet! ;)

2012-07-17 @ 13:52:30
URL: http://www.mikaelalundberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus