det här kommer direkt från hjärtat

Shit, tänk över det här inlägget sjukt länge och har funderat på om jag ska skriva det eller ej ! 
 
Så här är det även fast man kanske vill nå sina mål med sin häst måste hästen få ha kul också och inte bara nöta på den hela tiden desto mer man nöter på hästen desto större chans är det att den inte håller lika länge! Jag tycker  att min häst ska få  vara med och bestämma vad den vill göra, eftersom hästen lär få ha kul, även fast vi har sjukt kul påalla träningar kanske inte hästen tycker om det? Har sett så sjukt mycket i mitt liv och jag vet vad jag skriver och står för det!
Tänk själv att bara nöta på dig själv hela tiden och sen så orkar du inte mera, en häst känner exakt likadant! Dom är det vackraste vi har och klart man vill lyckas med dom, men man lär få ha kul! Jag säger verkligen att jag aldrig tränar riktigt med min ponny för det gör jag verkligen men hon får ha kul också! Det tycker jag är super viktigt att dom lär få bestämma lite också! Och piska och sporrar har man utav anledningar, kanske för hästen är olydig? Eller för att hästen helt enkelt inte gör som man säger! Jag föredrar spö,för att jag inte kan andvända sporrar! 
Jag tycker det är helt okej att andvända dom hjälpmedlerna! Men sen finns det dom som plågar sina gör med det och det är inte OKEJ! 
 
 
Tycker inte ni att detta går över gränsen? Det tycker iallafall jag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus