Bild

(Y)


skoolaaan

haha när jag skrev det där tänkte jag på emma, för emma tänker så mycket på skolan så hon pratar i sömnen om det.. Outfit: S-Linne : Gina Tjock tröja som det står Naughty boys go to my room:Kreta ;) Byxor':Lindex. Frisyr:Uppsatt :)

Sovgott

Nu ska jag gå å lägga mig med melina , var uppe till 11 igår å vakna från å till inatt å gick upp halv 7 . Lite trött är jag ju såklart , jag tänkte om jag inte bloggar imorgon förns på kvällen låter som en bra idé för jag lär ha en vilodag , natti på er :)


So give me love.

Jag behöver bara din kärlek bara din.

Tacosmys

Med moster Jesper (minsta kusinen) å melina å mamma å jag.


skridskor,

Tar min feta röv upp till stallet å mockar sen åker vi å rider...

Varmblod

Varmblod är ju avlad till för att gå på trav men vissa inte. Vissa funkar på travet men vissa inte.
Varmblod kan även bli jätte fina ridhästar och har jätte bra kondition eftersom vissa gått på trav,Varmblod kan se ut på olika sätt:
Här är några.
Dom är otroligt fina, jätte goa är dom också, Jag har hoppat på några varmblod och dom hoppar gudomligt.
Dom är även jätte fina i dressyr som jag tycker dom passar i men inget jag vill hålla på med.
Jag försöker utbilda min häst i hoppning för han hoppar jätte fint och är oftast inte rädd för hindrena.
Men vissa vill ju ha ponny och det förstår jag helt klart. Många säger att Varmblod är inget att ha, Varför dom är ju exakt som vilken stor häst som hälst? Dom kan dressyr dom kan hoppning dom kan galoppen, ?
Så snälla säg inte att varmblod inte kan något å vad man ska ha en sån till, för dom kan lika mycket.
Min åsikt  kom ihåg det..

ny dag nya tag.

Känns som en hel okej dag, vaknade 7 av en bebis som var vaken.
Idag ska jag rida på Archer och bara mysa, sen kanske Melina sover här igen.Inlägge igår vart jäte bra bättre än jag trrodde.
Har vart å åkt pulka med melina å ella, men det sket sig Ella var grinig..
Kommer ett långt inläg om vad varmblod är för slags hästar?

Hästliv

Tänkte skriva ett inlägg om hur det är att ha häst, jag har alltid velat ha en häst och speciellt ett varmblod.Varför ett varmblod som första häst licksom, för jag vill ha en häst jag kan utbilda mig med, för om jag tex skulle skaffa en c eller d ponny så växer jag ur han fort, jag växer jätte fort. Så nu har jag ju Archer som är ungefär 160 i mankhöjden. Och känns riktigt bra.
Hur det hela började vet jag som o mdet vore igår, När jag var ungefär 10+ började jag tjata om att vi skulle skaffa en häst , men varken mamma eller pappa trodde jag skulle ta ansvar för det, och de hade dom ju såklart rätt i 10 år och licksom ha en stor häst å ett stall, licksom lilla mig? var cirka 145 i längden då;)
Sen så när jag vart 12 började jag kolla på hästar men inget var verkligen säkert , men då vart pappa delfodervärd på en travare, men jag kunde naturligtvis inte rida på henne, Honestly Girl Ph hette hon, men hon gjorde illa sig så mycket så dom lära sälja henne , eller hur det var :(
Sen nu s har jag fått Archer eller jag har han på foder. men han är som min egen,
Jag satt å kolla på hästnet blocket , så jag la in en annons om att jag vela ha en häst som gilla å hoppa hälst ett varmblod,helt underbart bara en dag efter så skrev Archers fodervärd till mig, att han var hur go som hälst och älskade att hoppa, en mysig häst men lite busig ibland,
Här är faktiskt första mejlet jag fick av han.:::::

Hej!

Jag letar ett nytt hem till min foderhäst.

Han är nio år varmblod på ca 158cm i manken, inkörd men har ej gått på trav utan bara varit ridhäst. Han är grundutbildad, har en fin galopp, hoppat lite småhinder.

Mycket snäll häst både att rida och sköta. Han kan testa lite i början, men är inte dum. Pigg att rida men inte het. Han stannar alltid när man vill.

Mer info och bilder finns på min blogg. www.sakuranee.blogg.se

 

Hör gärna av dig om det låter intressant. Han står i Järvsö Hälsingland.

 

Mvh Elin Forsman

 

Fick svar igen efter bara några dagar och jag var verkligen glad, vi åkte å provred han bara efter en vecka och veckan efter det så hämta vi han, jag ramla av första gången jag provred han för vi skulle hoppa över en stubbe så wips så ramla jag av haha.

Nu står han i stallet och jag ger han all min kärlek, Nu skulle jag verkligen inte kunna lämna tillbaka han, han betyder för mycket för mig, och vi jobbar å jobbar.

 

Det är inte så jobbigt att ha häst, man åker till stallet mockar fixar mat rider å sen är det typ inge mer, jo fyllla på vatten i hagen och ta in hästarna ibland, men inte jobbigt alls.

 

Jag älskar Archer över hela mitt hjärta.

 


min morgon.

Går upp kvart över 7, går å kissar.... Sen går jag ner å väljer kläder som tar en KVART , sen går jag upp klär på mig, sätter på plattången, borstar tänderna, plattar håret och sist men inte minst så sminkar jag mig oftast.
Det går fort för mig på morgonen men mitt hår behöver man inte pllatta så mkt å så.
Kramizz, det är freda idag :O

ni väljer jag skriver

Om ni fick önska ett inlägg ifrån mig vad som hälst vad skulle det vara då?
image description

tänk att rubriker alltid ska vara ivägen för inläggen.

Den här dagen har varit jätte bra, skolan å bla bla, mamma hjälpte mig uppe i stallet idag så det gick jätte fort en halv timme bara typ
Blir tyvär inget långt inlägg för är helt död och har gått ute , åså.. funderar på å pallra mig till stallet nu igen..
kram

Skolan......IGEN

Kan inte helvetet bara sluta nu , har haft diagnos å prov , matte prov å spanska diagnos , fett jobbigt . Senare idag åker jag till stallet och bara har det mysigt om det går .. Sen åker jag hem å tränar på vårat nya löpband , nu ska vi ha klassråd sen blir det idrott
Ha det


Pinsamt

Men ändå något sånt som händer de flesta tjejer.
Ida var det den allra första danssträningen och var hur glad so hälst tills när ja känner att mensen kmmer, åå tänkte jag, men så tänkte jag tänk om det läker igenom, och gissa? det hade det gjort, skynda mig ut å ringde mamma,mådde såklart jävligt dåligt för det var sjukt pinsamt, men alla tjejer händer det dom som får mens iaf. och nu kännr jag att jag inte skäms alls..
Men ändå jobbigt..
Haha inte min . för mig var det hela baken...

In tha school

Äter , macka ...


Grrr

Haha vad ska man säga mer än , wow ni lyckades igen


<3

godnatt
Hoppas ni kommer drömma gott., älskar er ♥
Ont i min lilla mage ♥

helt sjukt.

Vad man kan sakna Kreta sså mycket, vi har ju åkt dit varje år samma stäle sen ja bara var några månader precis varje år, när man kommer ner dit så känner man sig hemma, i stalis och hersonissos kan jag gatorna, ja vet hur man kommer till stranden resturaungerna barena, ja kan det.. Men saknaden nu är enorm, vill komma ner dit trivs inte i Sverige ta mig utomlands igen, vill inte sitta här, allt suger här i Sverie..
Min hy blir jätte fin där nere, mina ögon blir turkosa, jag blir neger, kan man önska sig mera?
Ja drack inte ölen som är på bilden, dom servera fel så den stog framför mig. (busigt va?)
Ha det bra

Hos fia

Är hos syster idag , men jag longera archer idag så han fick hoppa också å då hoppa han 1,10 ;) duktig häst jag har . Sen gick han även skänkelvikning i förrgår å så gick han åå tygel , min häst är verkligen bäst .. Nu ska jag försöka få mamma å åka till Ingela också , har ni märkt när jag bloggar från mobilen kommer det alltid en bild ;) det är väll bra. Men nu lär jag vara social hörs :)


To cool for school

Sitter i skolan nu och pluggar men vilar i ungefär en kvart , har jobbat häcken av mig , sen är det lunch å efter det drar jag till stallet med emma å mockar sen drar vi till skolan igen och pluggar ännu mer ..
Idag ska jag rida testa gå över något hinder idag , eftersom det gick pizz förra gången han skulle bara bråka med mig . Men nu lär jag göra något vettigt

Kram :)


no time.

har ingen tid nu, kollar på film å myser kkram
image description

Euuuw

Hej på er , har hunnit varit i stallet men Maya red archer idag jätte duktiga , men jag tar in hästarna ikväll ska väll bli kul eller ?
Trökigaste är att fylla på vatten , men nu ska jag kolla på tv kram

Bjuder på bilden


HATAR SKOLANSDATORER

dom funkar värkligen inte...
Försöker ladda upp bilder men funkar det? NEJ"!


KRa, ;=)

skolan/BILD

Sitter på bilden nu,med en dator =D
Vet inte riktigt vad vi ska göra, typ göra något me Móna-Lisa tror jag, hmm.

Men nu lär jag göra nå vettigt,

Puss


På onsdag

Börjar jag dansa ragga-dans , ska bli hur kul som hälst å äntligen börja göra nåt mer än bara ridning,
Altså på onsdag klockan 17-18.00 =)
Så nu kör vi :)
BRB SKOLAN!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus