ni"

Ni som läser min blogg ska veta att ni betyde rjätte mycket för mig !

Eftersom.......

Jag inte har bloggat på några dagar nu så är jag igån igen, med nya tag!
Jag kan inte rida Archer eftersom det är halkit och jag har inte broddar på än, men på torsdag kommer hovslagarn, så jag kan få rida han igen.
Min skoldag idag har gått jätte fort, dagen var licksom över på en gång, vilket är väldig skönt för mig haha ja som hatar skolan, men ja! I'm in love. hehe ja det är faktisk sant , inte ofta jag bir så hära kär men nu har det hänt och jag har inget annat i tankarna än han!
Säg vad ni tycker om han men i mina ögon är han finast och bäst!
Träffa han ska jag göra imorgon, wooop!
Maya blir med , haha somvanligt
Vi hade prov i dag i So och det gick bra, tror jag haha, svara på aalla frågor utom två.
Nu lär ja gå så vi hörs !
Bye

Glad 1:a Advent allihopa!

Synd bara att det regnar här hos mig, å så jobbigt. Lyckos er som kan se att de snöar på advent...
Jag sket i julskyltningen i Sandviken eftersom det spöregnar.
På söndag träffar jag en person, haha!
Jao höres!

ajdå trubbel!

nu får ja nog trubbel , för jag inte har bloggat på några dagar men i fredags var jag på fest i lobbby , å såg världens finaste kille, mjau, fan vad han är fin. Aja, mitt liv e helt perfekt nu och kaan bli bättre, Men ja jag och den personen ska träffas någon dag i veckan,, men tyvär får ni bloggläsare vänta på att veta vem han är :) ledtråd: Världens finaste ögon ! ;)

Skooelan

Hallon , mums vad gott , är iaf i skolan nu !


nu då nellie!

kolla denna tjejens blogg www.nellieberntsson.se
JAG ÄR MED ITÄVLINGEN: BLOGGA PÅ NELLIEBERNTSSON.SE FÖR EN DAG!

hej, tja, halo,

hehe!
Men ja idag har väll dagen varit okej, lite segt bara, åkte hem till emma och gräddade pannkakor med maya , óch emma, vart väll goda?
Sen åkte jag på konfirmation för att man skulle träna på lucia, hehe..
Åkte upp till stallet och mockade fixa vatten och mat och hö, sånt dära trökgöra, vart ingen ridning idag häller, för jag vill inte rida på kvällen och det är såå mööörkt!
Så jag tog bara in han och borsta innan pappa kom och hämtade mig.
Ja så nu tänker jag lägga upp massa tidsinställda å trökiga inlägg,
kram på er !

Löve

Taggar fredag redan nu ! Grymt vad kul de kommer bli ! Altså tänk fyfan ! Äsch ni fattar nog inte haha :)


godmorgon!

kom i säng halv 2 i natt så e typ helt död nu. MEn ska til skolan nu så vi hörs :==)

död!

ja e typ de , ska upp klockan 7 imorgon bitti , och har inte lagt mig än och klockan är halv 1 å natten -.- ¨åå hjälp mig!

mitt liv som liten!

Det har verkligen inte varit lätt kan man säga , Altså det började när jag var liten kanske sisådär i 1:an? Så kom deet in en människa i mitt liv och allt starta, Tänker inte nämna nå namn , men jag kan säga så här jag har gått vidare och det har säkert denna person med, och jag hatar inte henne för de hon har gjort flr jag har säkert gjort något jag med.Men det började allt med att jag inte fick vara med vem jag vela så vidare hon inte var med! Jag hitta ny kompis som hon också var kompis med , men det gick en månad tror jag så vart det bråk, altså säkert 100 bråk på 5 år?, det är sjukt så ska man inte ha det, och även jag som är så jävla blind hänger med henne och tror jag är tuff? Glöm det inombords grät jag varje dag altså hela tiden, mitt liv var som kasst då, gjorde massa saker som jag ångrar idag, som jag aldrig mer skulle kunna göra, Att gå till skolan å inte kunna andas, mamma fick alltid följa med mig till skolan å lämna, mig jag förstår min mamma att det var jobbigt för jag la mig ner på marken och ggrät tappa andan fick dåligt å andas, spydde, ont i huve! Allt allt som gör så att det gör ont, nu sitter jag här och skriver det här inlägget och det är verkligen inte så att jag ljuger det häär har faktiskt hänt, och många flickor råkar ut för sånna här bråk!Vi hade möten på möten , med föräldrer och rektorer, men ingen av hennes föräldrar eller hon kom aldrig! Det var alltid mina föräldrar som kom. Det jag inte kan förstå ibland det är hur dum jag var som trodde å allt hon sa, jag tappa mitt självförtroende med denna människa, och har svårt att få tilbaka det, som nu tycker jag att jag är tjock ful ? för kort hår, inte lika modig, men jag lever ändå! Jag har haft massor av magsmärtor som magkatarr! Det var de värsta i hela mitt liv, altså all denna smärta! Men min Mamma har alltid funnits och tagit emot all min dåliga energi jag gett henne, jo också den hära ''bästa vännen'' nudå , hon kom med massa dumma sakre, som att man ska slå ihop benen och om man har en glipa är man smal och om man inte har det är man tjock, men alltså sånna idér bara, vafan är det för något , och hon drog med mig på dumma saker som jag bara hängde med på , altså då menar jag typ att vara kaxig, altsåå det är inte den personen jag är , visst kan jag vara riktigt kaxig jag också , men inte hela tiden, ja klädde mig som henne, usch , fyfan, nu älskar ja min stil på kläder allt från , mysdresser, till riktig fina kläder, jag köpte mig saker för att vara fin som jag inte skulle kunna göra nu , jag börja tillexempel med smink i 1:an , nåt som jag ångrar nu att jag gör.. Men det är inte så mycket mer att säga att ja , det var de jag har gått igenom och vela att ni skulle få veta. men om ni inte bryr er vill jag inte häller att ni komenterar för det tycker jag bara är onödigt.
Kram på er
Jag ska hålla huvudet högt mamma , jag ska visa vilket barn du fött!

Kör över mig en gång till och det är kört!

No more!

no time!

har typ ingen tid att sitta vid datorn egentligen nu och blogga, eftersom vi håller på och rustar här hemma i vardagsrummet, men för eran skull slänger jag in ett inlägg då och då! Min dag har varit super, skolan gick bra möte bla bla osv ! hm sen så ja , skulle möta upp Sam för vi skulle köpa biljetter av honom till Club Charisma, men han fick ingen skjuts hit så någon ifrån där omkring kommer till våran skola och ska sälja ;O Jag vann ju en vip biljett så ja ! ;) Nu kom jag nyss hem ifrån stallet och tagit in alla hästar! lagomt drygt. Kram !

WoW

inte lite snygg min blogg vart nurå? mycket roligare å läsa nu va? huh ? komentera om va ni tycker ?

....

Fyfan , hatar svenskan nu -./


Teater

Tanter


Bitchig tjej

Oja , nu är jag på hugget !!!


hej !

Oj glömde bort inlägget igår haha ! Men ja , idag ska maya sova över här för vi har sovmorgon imorgon ;)
Tar väll ett till hål i örat på vänstra örat, niiice!
nu ska jag fixa något annat, haha puss

Halloj ! ! ! ! ! ! !

är det okej , om jag äter lite innan det stora inlägget kommer? =)

tjao !

min blogg har varit chil imon , kommer ett inlägg om alt! lite bloggsegt !

Idååål ! :)

Idolmys med Ämma , sen ska vi äta , skriver sen!

Hej !

Hej på er! Sitter på mammas jobb nu och väntar på att jag ska få sluta så jag får hämta lilla Ellis <3

Veckans blogg!

Ni komenterar och jag väljer en utav bloggarna på Söndag :)

Hello baby !

Hej :) dagen har varit mycket bra , jobbet gick bra , bakade muffins med Malin , åkte hem bytte om drog till stallet å mockade , sen red jag till banan för träning för Magda :)Träningen gick skit bra idag med , vi gör framsteg för varje vecka :) längtar redan tills nästa träning .. Imorgon börjar man jobba klockan 7 å slutar 2 , sen ska man hämta Ella på dagis :) , så vi hörs ,

Kram


OBS! Tog hål i båda öronen på malle idag ;)))) dumma jag


Bloggar sn!

Jag har inte tid nu. hahahahahahahahahahhahahah

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus