Filmmys!

Sitter i skolan och kollar på I take lyser stjärnorna med klassen , riktigt mysigt faktiskt ! Idag ska jag ta en lång ute ritt med Cornelia , vart den bär av vet jag inte men förmodligen rider jag hem till mig :)
Taggar sjukt mycket nu till stolt och nykter !
Nepp ! Nu lär jag kolla klart på filmen ! Hörs !

Justa btw fick en poäng ifrån alla rätt på matte diagnosen idag glad chey;)


yeah!

Drar igång med bloggningen nu igen! Saknar att blogga fakktiskt!
Ridturen igår var sjukt skön. red först på ridbanan och sen i s-hagen! Emma fick fota med min kamera och det vart sjukt fina bilder, tänkte lägga upp några snart, imorgon blir det hoppning på banan , bästa Rebecca kommer och fotar mig och Maya. Hästarna har börjat stått ute på nätterna, men Maya och jag har våra inne inatt för dom ska vara lite piggare imorgon! Cornelia är så kär i Chaf i hagen, Chaf i henne också :) Snyggaste hingsten i stallet är ju såklart Chaf, dock är han en vallack men han är en hingst i Cornelias ögon! ;)
Nu kommer bilderna!
Så söt min lilla tjej !

wow.

mycket har hänt ! Dock tänker ja inte blogga om allt.!
Men idag iallafall så konfimerades jag och fick en nikon d3100 sjukt nöjd, men imorgon blir själva firandet!

Oyeah!

Sjukt glad vet inte varför men jag är bara det :)
Dagen  har varit bäst ba! Ska snart åka till min lilla ponny och ta en riktig skön uteritt får se om jag kommer hem! hah!
Men iallafall, bye

grymt!

Idag har jag varit i stallet och varit med emma å maya, inget mer med det, bara att vi hade de sjukt kul.
Maya har tagit bort mitt löshår så allt är borta jätte skönt!=)
Iallafall på Torsdag ska jag Maya och Magda till Årsunda på pay and jump, och Magda är min tränare, hon är jätte duktig! Chaf och cornelia får åka i samma transport, jag hoppar bara 1 klass eftersom det är första gången hoppar vi 50 cm högt ! Maya och chaf hoppar en 60 klass och en 70 klass! :)Kommer bli sjukt grymt! .
<3

klickat hem!

Klickat hem 2 saker, ett svetttäcke och rosa benskydd! :D

On My way

Japp nu är vi på väg till Uppsala ! Vi har nyss käkat frukost på gävlebro, tyvär var det skit dålig frukost där . Men mysigt var det att bara umgås ! Nu ska vi då till Uppsala för att hälsa på min syster , sen gå på stan , jag ska även svänga in hos en frisör och fråga hur mycket dom tar för att ta ur mitt löshår, de är alldeles trassligt och fult! Hoppas det finns några riktigt bra butiker där , har aldrig varit i Uppsalas stan ! Bara i Stockholms :/ knepigt när man bor rätt så nära endå ! Mamma väckte mig klockan 7 imorse kommer vara helt död ikväll ! Måste kolla på bb först somnade till det igår så jag missa allt bra ! Typiskt mig när man ser fram emot något jätte länge på dagen så somnar jag ! Nu skriver jag bara bort mig ! Haha puss


stolt 2:a!

Ni vet att jag skrivit om det hära med vad vi gör i skolan? Vi kom faktiskt tvåa min grupp och van 300 kronor som vi fick dela på ,altså fick vi 100 kronor var :) Riktigt stolt!
Nu är pappa iväg och köper pizza åt  mig för jag är vrål hungrig!
Dessutom ahr jag anmält mig och Nelia till en pay and jump nu nästa torsdag, dock hoppar vi bara 50 men första gången för oss båda så tänker jag inte hoppa nå högre! =)
Kram på er, bloggar i bilen imorgon på väg till Uppsala puss! :)

<3


Tack för komentarena jag fått, det värmer!

Jag sitter iallafall i skolan nu, och håller på med mässan, men jag tog en paus för att blogga! Låter bra?

Min dag ser rätt bra ut, skola sen hem sen åker jag och mamma till stallet för att mocka , hon får vila idag eftersom hon gått hårt 2 dagar i rad! Sen blir det öppethus här på kvällen ,  och imorgon ska vi till Uppsala !=)
Hälsa på min syster, som har träffat en kille där nere, så dom ska vi hälsa på , det är lite småkul att hon åkte dit, då har man någonstans att ta vägen om man har tråkigt eller något!

Vi ska snart gå till Wiiks rör för att hämta lite grejer till mässan! Dock så vet jag inte alls vad jag ska fråga om  men hoppas på att dom har förberätt något!

Men vi hörs!

Kram  på er! Och komentera gärna mera ! ;)


..

Nu börjar man bli sjukt trött på det hära med skolan, men det är inte många dagar kvar nu innan sommarlovet! I sommar åker vi till Gotland och Kreta, men Kreta blir inte förns i början av höst-terminen! Nästa helg åker vi till Grönalund och hoppas på fint väder :)
Nu när jag kommer hem ska jag först och främst äta något och försöka få med mamma till stallet så det går fortare för mig där, tänker inte rida idag för det är så dåligt väder här! Fast jag hade velat rida lite Dressyr,men somsagt tänker inte rida i det här vädret och ridbanan är nog jätte mjuk nu !

Kram! =)

===))))

Sitter i skolan nu och håller på med mässan tills imorgon!Vi har fått företaget Wiiks Rör ! Går faktiskt bra för oss , men har inte så mycket att göra nu och vi har en hel dag kvar plus imorgon! Men vi får hoppas på att vi slutar tidigare!

Maten var äcklig men åt en macka och blev mätt

=)

Feberfri idag :) Gissa om jag är glad?
Godmorgon  på er, sovvit skönt? Det har inte jag kan jag säga drömde om att jag var i en tornado och skulle åka till Kreta men jag kom inte så långt för jag störta, crepy??

40,1

I feber nu...
Kvällen ser ut att bli skön iallfall! Fått i mig en korv bara,snart börjar fredagsmyset för mig och mamma,big brother börjar 10 då börjar det ;)
Hur ser eran sommar ut?

GRYM

Nicki Minaj är sjukt braa!
Hon har vuxit sjukt mycket i mina ögon
riktigt bra tjej det dära!Kolla kropen? Skulle man verkligen inite säga nej till!
Eller vad säger ni?

Godemörgon!

Har varit vaken inatt pga min feber, 39,7 på natten? Och nu på morgonen 39,5 ! Min kropp orkar inte med det här och dessutom vill jag ju va med min lilla ponny , saknar henne jätte mycket fast jag såg hon igår,men jag får ta in henne ikväll det är ju bra! Jag ska börja ta in min ponny själv på kvällarna! =)
Idag ska jag ta alvedon på alvedon, jag svettas / fryser hela tiden! Jag vill ju rida, hon har kommit in sig nu och det var meningen att jag skulle få rida på henne idag,  men då är jag ju såklart sjuk och då kan jag inte rida.. SJUKT IRRITERAD!
Tur jag har min mamma som är min betjänt idag, och som det känns idag kommer jag må dåligt imorgon också,febern kommer inte ge sig förns på söndag tror jag :/ Men man ska aldrig säga aldrig ;)
Dessutom är det verkligen ingenting på tv. Så det blir jag också irriterad över!
Nu ska jag vila ett tag och käka alvedon. Kram på er sötnosar

Silkes Cornelia?

Vem är denna Cornelia ''nelia'' ? Var kommer hon ifråån ? har hon tävlat
Jo så här är det ! Cornelia är altså ett d-ponny sto född 1997! Riktig charmör är hon ! Hon är mörkbrun och ljusare brun på bröstet och mulen. Hon har tävlat L:A Dressyr, ,L:B Hoppning!Hon är sjukt duktig!
Mer info kommer imon.
Min feber gör så att jag inte orkar äns sitta upp. 39,3 är inte att leka med !

No time!

Har ingen tid att blogga nu för tiden känns det som , trökigt men sant!Iallafall har vi fått en ny familje-medlem till familjen, jag har köpt en ponny som kom i Tisdags, världens mysigaste och bästa! Silkes Cornelia! <3
Draar igång med bloggningen igen! Förvänta er ett långt inlägg om Cornelia ikv ! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus