Alllååå

Hej på er! =) 
 
Hur mår ni idag? Maya och Emma sov ju hos oss! Sen kom Melina hit, så ikväll blir det mys med Maya och Melina :) Riktigt riktigt mysigt ! =)

Longerade Cornelia idag. Hon var duktig men hon brunstar så hon var lite vrångstyrig! Men hon gick hur fint som helst! Imorgon ska hon skos och skrittas ut på :)

Dagen kommer bli bra!

Den här dagen kommer spenderas med dom jag tycker om bäst. Nämligen Maya och Emma å bella! :D Vi åker npg och beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela iis here.. Bella tog över texten där en stund! 
Sen rider vi ut i skogen. mysigt. Cornelia förtjänar det nu ! Shit hon har gått hårt dom sista dagarna så hon var trött igår. vi skulle hoppa men varken hon eller jag var så sugna på det just då! Nu ska jag hjälpa pappa min och fixa nåt efftersom han inte kan själv:D 
 

Dagen kommer bli bra!

Den här dagen kommer spenderas med dom jag tycker om bäst. Nämligen Maya och Emma å bella! :D Vi åker npg och beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela iis here

Utkast: Jun. 28, 2012


funderingar?!

Eftersom jag har en ''hästblogg'' så funder ja på att ta mig vidare till horsespot! får se!

svar!

han kanske inte ens tyckte om dig . plus hur kunde du ha haft en sån dålig barndom om du enbart bråkade med dina vänner haha ?
 
Nej det kanske han inte alls gjorde, ! vem vet? Jag skriver inte ut allt på bloggen om min barndom! Jag valde skriva ut det som inte var så stort egentligen, nu låter jag kanske lite så hära åå tyck synd om mig. men ingen fsattar hur jobigt jga haft de

konstigt

Fast jag inte bloggar mycket har jag endå trogna besökare konstigt nog ! Ni är bäst soom har tålamod och sitta och väntapå mina trökiga inlägg ;)
Idag ska jag rida Cornelia, funderar på att rida runt vall eller bara köra igenom henne på grusplan. Får se vad det blir, hade varit mysigt att bara rida ut! Det är inte alls långt kvar tills tävlingen på måndag ! Vi ska vara ljusblåa då! Och mitt mål är att komma över äckelbjörkhindret! :)
 
Nu ska jag kolla klart på filmen min älskade Melina! Hörs ! :D
 

Idag!

Hej på er! Känns ovant med nya blogg.se dock är det mycket mycket enklare men sjukt mkt ovant! Men somsagt, har bara haft det i 2 dagar så jag blir van snart,hoppas jag :S ! 
 
Cornelia fick stå idag.Hon har gått hårt den här veckan. Min ponny är grym thats it! Haha vadå inte taggad på hinder? snälla du hon är inte taggad på hinder, hon springer bara mot dom endå och har örona framåt. hon hatar verkligen hindrena! VÄX UPP! 
 
Nu lär jag mysa me la familia! 
Jag hitta nåt roligt på Cornelia som jag var tvungen att uftorska hah ! 
 
 

jAG

Sen ja la ut den hära texten om hur jag har haft det så är det många som börjat brytt sig nu ? NU? nu har det ju redan hänt? Ni kunde ha gjort skillnad förut men inte nu ?
Och vissa förstog inte så jag lär väll skriva allt klart och tydligt igen!Och jag är inte ute efter uppmärksamhet,jag känner bara att jag vela skriva av mig lite!
När jag gick i 4an hade jag det väldigt jobbigt, men det som hände är personligt och ja det är jobbigt, jag kan få tillbaka blicker mot det, men det försvinner rätt så fort igen. Jag hade ''världens'' bästa vän.. Trodde jag! Sen visades det att hon började gå bakom min rygg hon tröck ner mig och var allmänt sjukt dum mot mig! Skratta åt det minsta jag gjorde. När jag var liten vela jag bli en riktigt riktigt fin tjej som var lång smal och blont hår, och vela se ut som Britney Spears eller Paris Hilton dom var verkligen mina idoler då! Jag började må bättre, efter 6an! Då jag träffade mina bästa vänner. dom jag kunde lita på till 100% ! Dom som gjorde mig glad, dom som gjorde mig självsäker! 
7an gick. och 8an kom! 8an var helt crazy för mig då jag vart sjukt kär i en kille, en kille jag inte trodde fanns innan jag helt plötsligt vann en biljett av han! :S Han skulle komma och ge mig biljetten,men fick den av en tjej istället! När jag skulle på den hära saken i Sandviken , där jag fick gå in så står han där, han var helt perfekt ! Vart kär på engång! Trodde han va sjukt mkt äldre än mig men visades att han bara var 1 år äldre än mig.. Sen så vart det bara att jag såg upp till han, han var den jag vela ha! Det var han jag vela ha..Månaderna gick och nu är jag den jag alltid vela blivit . MIG SJÄLV

trökig blogg

Min blogg är så jävla trökig. men har verkligen inget att skriva om! 
 
Så här ser en vanlig dag ut enligt mig.
 
Rida.emma maya sova...å ja hitta på massa saker... har verkligen inget annat idag ! 
 
mina tjocka fula ben..

Godmorgon ! :)

Sovit gott? DEt har iallafall jag ! :)

Godnatt

Dagen har varit super och avslutades ännu bättre. tack fö en bra kväll brudar!

Hos emelie

Sitter hemma hos Emelie, eftersom det är tidsinställt vet jag inte vad vi gör nu! ikväll sover emma och maya här, räkna med widerstedt parodin haha ! :)
bye!

känslor

Skriver av mig lite om kärlek!
I december hitta jag verkligen en kille som jag skulle tänka mig dela allt med, kött och blod kan man säga!
Han var verkligen det finaste jag någonsin sett! Seriöt han var perfekt! dock i mina ögon!Jag kunde nästan döö för killen!Jag var blind, jag var helt fast i killen, sket i vad dom andra sa om han han var verkligen drömprinsen.
Men sen tyvär så vände allt min kompis jag trodde jag kunde lita på gick och spred falska rykten, jag vart skit ledsen, han med, och vi prata inte på 2-3 månader.jag gick itu, men samtidigt har jag blivit starkare, och det var pågrund av han, jag såg upp till han, 1 år äldre var han! shit den killen wow!
Men vi lever i 2012 och det finns så många personer som kan förstöra! Varför kunde inte jag få må bra någon gång? Min barndom har varit jätte jobbig, och jag kände mig lycklig med han. han fick mig att sova skönt för en gång skull!
Killen jag hoppa du läser det här!

hemma hos Emma

Justja, Cornelias eksemtäcke kom idag också, så vi åkte dit och satt på henne det och det passa precis. Köpte det hos  www.horze.com för 698 kronor. Gick inte och göra länkmen ni fattar nog endå!
Inatt sover emma och maya hos mig.

Silkes Cornelia!?

Vem är denna ponny egentligen? Hur högt har hon gått? Hur hitta jag henne?
Jo, såhär var det!
Cornelia är alltså ett d-ponny sto på 14 år väldigt fin tjej,och som alltid vill ryttarens bästa! Hennes ras är New Forest och är importerad ifrån Danmark, så hon har altså ett brännmärke på vänster rumpa, det syns knappt men om man kollar riktigt syns det.
När vi var och provred Cornelia ''Nelia'' så var hon väldigt väldigt seg tyckte jag, hon trava fort in i galoppen,men hon hoppa riktigt fint! Men jag kände något i den här ponnyn att henne kan jag lyckas med , henne kan jag lära mig utav, och tro mig vi delar redan lungor! Vi kom varandra nära bara första dagen då jag spendera 11 timmar i stallet med henne bara henne! Jag kunde inte släppa henne! Det första hon gjorde när hon kom ut i hagen  var att rulla, det var folksamling, haha alla skulle se den nya drottningen i stall backlund!Klart hon är drottningen för mig! Första ''tävlingen'' vi var ut på gick uselt, på framhoppningen stanna hon på hindret, hon hoppa inte över det, jag tvekade! Det var jag som gjorde så att hon stanna!Men jag träna bort det, tävlingen vi var på senast gick skit bra! Framhoppningen flög hon över hindrena,och när vi var ut på banan hoppa hon dom 3 första hindrena sen tveka jag på ett björkhinder,så hon nita 2 gånger och sen hoppa! 60 klassen hoppa hon dom 3 första sen nita så jag flög av, men en sak är säkert att det var jag som tveka på hindrena...
Men en ponny som henne kan ingen få, jag lovar hon är världens bästa ponny, jag skiter i om hon inte kommer kunna gå sm eller inte, hon är världens bästa!
Det var altså Cornelia! Världens bästa D ponny Sto!

Spenderar lite tid med dom bästa

Ja somsagt, min tid går åt mina vänner nu så vi hörs !

Godmorgon sötisar :)

godmorgon på er sovit gott? Somnade rätt så fort igår,efter det senaste inlägget igår kväll slockna jag på engång! haha wooopie  ! Idag ska jag hitta på något med mina tjejor innan jag drar hem till Emelie ikväll för 15 års fest! Glad är man !
Just nu sitter jag i min jumpsuit och ska precis fundera på om jag ska göra en smoothie till frukost, bara om vi har jordgubbar hemma! Har ju somsagt aldrig druckit en sån, dont know why?
Kommer ett tidsinställt inlägg lite later , för kommer troligtvis inte ha någon tid !
Så vi hörs :
)

Mobilbloggar!

Precis ifrån mobilen ! Vi ligger och myser i sängen och kollar på "no strings attached" skit bra film, en sån här riktigt riktigt bra tisdag film ! Dont know how? Min engelska suger !
Imorgon slipper jag rida min ponny och bara tänka på annat ! Magda tar henne eller ja Stina och magda :)

Btw ! Tycker ni om min blogg eller är den för trökigt ?! Ska jag ändra på något ? Iallafall imorgon kommer det upp en parodi på Hanna widerstedt ! Haha kan inte sluta skratta åt den själv!

Godnatt sötnosar ;)


snälla du !

Berätta vem du är ! Alltid glad för sånna här komentarer
Tack fina du !
Emma  () om Today I feel good:
Älskar din blogg <333

Vilken dag!

Shit, det har varit fullt ös hela dagen. Kalasfirande och tacos, ponnyn skötte sig utmärkt idag när jag skulle rida henne! Jag är så stolt, besökarna rullar in,komentarerna! Shit ni är bara bäst!
Nu måste jag sova. Godnatt!

Today I feel good

Idag är det en sån här dag då jag mår bra, jag vart väckt av världens bästa, drömmen var bäst men endå inte!
Jag är sjukt nöjd över gårdagen speciellt över min vackra ponny, Jag fick träffa världens finaste Ella som tyvär har åkt nu men ska träffa henne igen sen. ++ att jag är stolt över mig själv idag :)
Kände att jag behövde skriva av mig lite sådär om hur jag mådde bara, har  skrivit med Nora hela förmiddagen också.Nora är en rätt så '' ny vän '' men endå har hon kommit så jävla nära!
Idag ska jag bara ta det lugnt, fundera över vad som kommer hända! Även kanske få någon som fixar min blogg, sen sticker jag iväg till min finaste Cornelia som var så duktig igår! Hon riktigt flög över dom hindrena hon hoppa och jag vart så stolt! Jag menar vilka framsteg vi gjort på bara 1 månad det är sick!
Nu har ja skrivit av mig lite, om jag skriver mer kommer min blogg bli full och det är ingen idé ;)
Seya! :)
Älskar er mäst bloggläsare
/// Josefine

1 bild fick jag ! Tack :)

Fick 1 bild av maya när jag hoppa. tack :)
Suddig, men ser ni hur högt hon är över hindret?

Pay and jump!

Ja, har varit i stallet sen 9 imorse, tog in och gav dom finaste frukost och morgonhö! Sen så har vi bara borstat och fixat allt i stallet..
Gick jätte bra in i transporten gjorde dom också!
Men minns ni att det gick uselt för mig förra pay and jumpen, att vi inte ens kom över ett hinder ute på banan?
Idag på framhoppningen gick det skit bra, dock fick Lotta hjälpa mig över första hindrena, sen hoppa prinsessan som en gud!Ute på banan på 50 klassen trodde jag inte att hon skulle hoppa dom första hindrena men tro mig hon flög över dom alla tre, sen kom det ett björk hinder som jag tveka på så hon nita 2 gånger, sen flög hon över det! I 60 klassen hoppa vi dom 3 första, på björk hindret ramla jag av, jag hatar sånna hinder... Men jag måste träna bort det :) Hon hoppa dessutom jätte fint över oxrarna också! Så stolt över henne!
Bilder kommer :)

sårad.

Sårad på djupet, fan !
Tack för att du/ni finns gumman!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus