Hästliv

Tänkte skriva ett inlägg om hur det är att ha häst, jag har alltid velat ha en häst och speciellt ett varmblod.Varför ett varmblod som första häst licksom, för jag vill ha en häst jag kan utbilda mig med, för om jag tex skulle skaffa en c eller d ponny så växer jag ur han fort, jag växer jätte fort. Så nu har jag ju Archer som är ungefär 160 i mankhöjden. Och känns riktigt bra.
Hur det hela började vet jag som o mdet vore igår, När jag var ungefär 10+ började jag tjata om att vi skulle skaffa en häst , men varken mamma eller pappa trodde jag skulle ta ansvar för det, och de hade dom ju såklart rätt i 10 år och licksom ha en stor häst å ett stall, licksom lilla mig? var cirka 145 i längden då;)
Sen så när jag vart 12 började jag kolla på hästar men inget var verkligen säkert , men då vart pappa delfodervärd på en travare, men jag kunde naturligtvis inte rida på henne, Honestly Girl Ph hette hon, men hon gjorde illa sig så mycket så dom lära sälja henne , eller hur det var :(
Sen nu s har jag fått Archer eller jag har han på foder. men han är som min egen,
Jag satt å kolla på hästnet blocket , så jag la in en annons om att jag vela ha en häst som gilla å hoppa hälst ett varmblod,helt underbart bara en dag efter så skrev Archers fodervärd till mig, att han var hur go som hälst och älskade att hoppa, en mysig häst men lite busig ibland,
Här är faktiskt första mejlet jag fick av han.:::::

Hej!

Jag letar ett nytt hem till min foderhäst.

Han är nio år varmblod på ca 158cm i manken, inkörd men har ej gått på trav utan bara varit ridhäst. Han är grundutbildad, har en fin galopp, hoppat lite småhinder.

Mycket snäll häst både att rida och sköta. Han kan testa lite i början, men är inte dum. Pigg att rida men inte het. Han stannar alltid när man vill.

Mer info och bilder finns på min blogg. www.sakuranee.blogg.se

 

Hör gärna av dig om det låter intressant. Han står i Järvsö Hälsingland.

 

Mvh Elin Forsman

 

Fick svar igen efter bara några dagar och jag var verkligen glad, vi åkte å provred han bara efter en vecka och veckan efter det så hämta vi han, jag ramla av första gången jag provred han för vi skulle hoppa över en stubbe så wips så ramla jag av haha.

Nu står han i stallet och jag ger han all min kärlek, Nu skulle jag verkligen inte kunna lämna tillbaka han, han betyder för mycket för mig, och vi jobbar å jobbar.

 

Det är inte så jobbigt att ha häst, man åker till stallet mockar fixar mat rider å sen är det typ inge mer, jo fyllla på vatten i hagen och ta in hästarna ibland, men inte jobbigt alls.

 

Jag älskar Archer över hela mitt hjärta.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus