Min och Archer's resa

Det hela började med att jag kolla runt på hästnet och blocket efter en häst, hade egentligen tänkt mig att jag skulle ta en d ponny, sen la jag ut en annons på hästnet om att jag sökte en stor häst, stor häst vet jag inte, men jag ville känna mig högre. Det var då Elin Archers förra fodervärd skrev till mig om Archer, och jag fastna direkt, veckan därpå åkte jag och pappa och min kusin Isabelle och provred denna häst som jag inte hade någon aning om hur han var. jag var jätte nervös,han stog ute på tomten med en annan häst. Min första tanke var vad har jag gett mig in på , ska jag rida den dära stora hästen? Men jag satt mig upp på sadeln och red, vi trava och skritta första början och han gick hur fint som hälst, sen när vi kom till galoppen och jag skulle hoppa, tro det eller ej men jag ramla faktiskt av, jag vart ganska yr i huvudet men gick över ganska fort. Hästen sprang iväg till pappa och elin och bella. Jag gick efter och satt mig upp igen, och vi galoppera mer, hästen vela jätte gärna dra på men tro mig jag förbjöd han, jag var ganska rädd så jag lät han inte galoppera så fort, men Elin sa att han brukar testa ryttarna men konstigt nog gjorde han inte det med mig..
Veckan efter det kom Archer till oss till vårat stall i bro , stall backlund!
När han skulle ut igenom transporten gick grimman sönder och han for ut, som tur var fick pappa tag i täcket på han så det gick bra. Jag åkte dit dagen efter klockan 6 på morgonen bara för att se om han mår bra, men min häst var inte i boxen? Jag gick fram och kolla , han låg ner i boxen tyngden släppte och jag vart så glad , han ställde sig upp och gnägga åt mig och vela så gärna kela. Första ridturen var usel han testa mig jätte mycket, stegra bocka och vände sig om och sprang, men faktiskt har jag bara ramlat av Archer 5 gånger.
MEn alla dagar med han är inte dom bästa , jag kan tröttna på han fort då han är väldigt pigg och bara ska springa. Men jag ger mig inte, ibland känns det som om jag ska göra det , och jag vet inte hur det blir med det.
JAg älskar han men klarar jag av han?Det borde jag göra om jag verkligen vill...
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus