Mina alldeles egna systrar!<3

Jag tänkte skriva ett inlägg om mina alldeles egna tjejor!
Emma:
Emma är precis som en mamma åt mig och maya, hon har koll på allt vi gör ,,bakar fixar mat städar mockar allt som en mamma skulle göra . Emma är inte den personen som tycker om att vara osams med folk, Emma lägger sig ner och mår dåligt istället om någon är arg på henne istälet för att käfta emot, vilket jag är väldigt avis på .
Emma och jag började va i 5-6an tror jag. Och idag är hon en av världens bästa systrar. Emma är lite av den flummiga typen som springer runt å yrar hittar på tok, och har ett jävla kvällsshumör, då hon kan stå och grina och skrika på mej å Maya haha ! Emma är egentligen raka motsatsen mot mig men lik i utseendet är vi väll lite.
Emma har en lillasyster som heter Alva och en lillebror som heter Adam, Alva är jätte lik mej när hon var liten och är så lik mig i sättet så det är äckligt. Adam är den hära lilla pajasen, lik emma till 100% dom syskonen är också som syskon till mig. Egentligen finns det inte ord om Emma ! Älskar henne =)
Maya:
Ungefär som min tvilling vi är lik varandra i sättet lika klädsmak, sminkar oss lika typ, småtjafsar ibland, för vi är så lika.. Jag ser upp till Maya för hon vågar stå på sig som inte ja gör, Maya låter aldrig någon trycka ner henne på något sätt, utan hon är maya, maya juuti åsberg som har finsktblod brukar hon säga, Maya älskar Fråga Olle programet haha, och har pubishår ändaner till knäna, haha närå nu var jag dum, Hon har två småsyskon Molly och Mirina. Mirina är den galna lilla bebisen som springer runt å ski´riker pulla, och Molly riktig  mysig tjej som också känns som mina syskon!Maya är som en storesyster för mig, rolig sprallig en riktig pajas hon med haha !
Hon har världens finaste leende , fastnar på kort som inte jag gör -.-
Hon har många djur, häst höns katter ,kaniner fiskar, säkert nå mera haha.
Dom här två tjejerna finns det egentligen inte ord om, men skulle kunna skriva så mycket mer om dom ! Men egentligen finns det bara 3 ord om dom , jag älskar dom!, och om jag lära välja någon av dom hade jag valt döden, det finns inte!
If words could speak , !
Älskar er tjejer <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus